Carrière coaching, loopbaanadvies

Legal-Partner biedt kandidaten de mogelijkheid om neutraal met een van de adviseurs te sparren over hun loopbaan. Door de vele jaren ervaring als adviseur in het juridische vakgebied in combinatie met onze HRM expertise hebben wij een uitstekende kijk op de verschillende mogelijkheden van juridische professionals in de arbeidsmarkt, aangaande hun status quo, competenties, doorgroeiperspectief, wensen en toekomstig te nemen carrièrestappen, bij welk type organisatie en cultuur, in welke rol, meer managerial of juist meer vakinhoudelijk en met welk type opleiding, cursus of training men dit het beste kan faciliteren. 

Blijkt een coachingstraject gewenst en zinvol zullen wij u hiertoe graag begeleiden middels het inzetten van een onze professionele carrière coaches. In overleg met u wordt een op maat coachingstraject opgezet, welke meestal bestaat uit enkele tot een aantal gesprekken en/of sessies gedurende enkele uren verspreid over een aantal weken.

Dit stelt u in staat om een juiste inschatting te maken waar u nu staat (zelfbeeld/reëel beeld), wat uw drijfveren, competenties, mogelijkheden en wensen zijn en hoe u dat het beste kunt gaan realiseren. De carrière coach biedt u de spiegel, een eerlijke scherpe analyse en reflectie, een neutraal advies en professionele begeleiding, zodat u weer met vol elan en spirit de juiste keuzes en vervolgstappen kunt gaan maken.

We wensen u veel succes met uw loopbaan!

 

 

< Ga terug